Jun 3, 2013

Mango Radio by CU "The Party" @ TAG Bar Γκάζι

Παρασκευή 17/05/2013 Γκάζι. Παρκάρω. Φορτώνομαι τα μπαγκάζια μου, μηχανή, Flash, μπλα μπλα, (όλα αυτά σε ένα υπέεεεεροχο βαλιντζάκι, eastpack!), και ψάχνω την Ιάκχου.. 





















11 παρά δέκα στέκομαι ακριβώς απέναντι από το μαγαζί και στρίβω ένα τσιγάρο. Ο πανικός έχει ήδη αρχίσει ;)  
Party Night  λοιπόν η Παρασκευή.. "Όπως πρέπει να είναι άλλωστε..."

Το Mango Radio by CU είναι ένας "αστικός" ραδιοφωνικός σταθμός που παίζει ποιοτική μουσική εντός αλλά και εκτός Αθήνας μέσω Streaming, τα parties του οποίου είναι ευρέως γνωστά στο κοινό της RNB, RAP και όχι μόνο σκηνής. Καθώς αυτά τα events έχουν παραδοσιακό πλέον χαρακτήρα, οργανώνονται από τους συντελεστές του σταθμού με πολύ αγάπη και αφοσίωση. 

Επιφορτισμένος με την ευθύνη της φωτογραφικής κάλυψης του event, μιας και δεν είχα παρευρεθεί σε κάποιο παλαιότερο party τους, δικαιολογείται εν μέρει η αγωνία μου..
Μπαίνοντας στο TAG BAR, πιάνεις τον ρυθμό. Ένα αξιόλογο μαγαζί με σκούρους τοίχους, έντονους φωτισμούς, ένα ευρύχωρο πατάρι και έναν πιο prive χώρο στο βάθος. Ένας χώρος που θα χαρακτηριζόταν από παλιούς μου γνώριμους ως part-o-μάγαζο (μαγαζί για parties). Φανταστικός ήχος, χαμογελαστό προσωπικό και οι καλύτεροι επισκέπτες :)  
This is a quick report!! ~>


















 


Ευχαριστώ το Mango Radio για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αλλά και για την διασκέδαση που μου προσέφερε. Ανυπομονώ για το επόμενο party με οποιαδήποτε ιδιότητα κι αν παρευρεθώ. ;)


Στα σκαριά βρίσκεται αυτή τη στιγμή η νέα μας σελίδα στο fb. Με μία διαφορετική προσέγγιση της φωτογραφίας. Στην περίπτωση που θεωρηθεί απαραίτητο θα προβούμε και στην δημιουργία ανεξάρτητου blog :) 

Keep in touch, γιατί έρχονται πολλές αναρτήσεις στις επόμενες μέρες :)

No comments:

Post a Comment