Oct 16, 2012

28 / 52 Water and Wind

Ταξίδια μέσα στο καταχείμωνο με εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες και το χιόνι να κάνει τις πρώτες του εμφανίσεις, καθιστώντας τις αντιολισθητικές αλυσίδες απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε οδηγό που σέβεται τον εαυτό του και τους συνεπιβάτες τους.. Αυτά έπρεπε να λέμε και να διαβάζουμε τέτοια εποχή.. Αλλά...ήλιος ζέστη, βροχή και αέρας.. 2 Photos

































Ναι ναι ο καιρός τρελάθηκε. Ξυπνάς το πρωί και φοράς τη ζακετούλα σου για να πας για δουλειά. Η πρωινή ψύχρα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά το κοντομάνικο επιτρέπει να χάσεις λίγη περισσότερη θερμότητα από το σώμα σου από ότι θα ήθελες. Το τι συμβαίνει όμως όταν ο ήλιος βγει για τα καλά είναι άλλη ιστορία και ανάλογα με τον τύπο της εργασίας πολλές φορές πονεμένη..

Κατά το μεσημεράκι η ζέστη φτάνει σε εξωτικά επίπεδα με θερμοκρασίες έως και 30 βαθμούς, ενώ κάποια στιγμή το απόγευμα έρχεται το ψιλόβροχο. Το βραδάκι ευτυχώς για όλους μας δεν είναι ιδιαίτερα κρύο (ανάλογα με την περιοχή) αλλά ο κύκλος επαναλαμβάνεται κάθε μέρα με μικρές παραλλαγές. 

Το Σ/Κ έρχεται να ταράξει τα νερά. Μας προετοιμάζει με μία χλιαρή Παρασκεύη και μας προσφέρει απλόχερα ένα ζεστό Σάββατο, αλλά πριν προλάβεις καλά καλά να ζεσταθείς και να τρέξεις προς την θάλασσα η Κυριακή σου φέρνει δυνατές καταιγίδες και ανέμους.. 
Και μπαίνεις πάλι στο ίδιο trip.. 


Ούτε ένα φυσιολογικό γαμημένο χειμώνα δεν μπορούμε να έχουμε. Η θα μας χτυπάει η ανωμαλία του καιρού την πόρτα ή θα ψοφάμε από το κρύο λόγω έλλειψης πετρελαίου...

Το σημερινό Post ήταν και είναι ένα ανούσιο κείμενο περί ανέμων και υδάτων που δεν εξυπηρετεί κάποια συγκεκριμένη άποψη ή σκοπό..
Είτε το διαβάσετε είτε όχι δεν θα σας κάνει μεγάλη διαφορά.Δεν θα κερδίσετε τίποτα ενώ πιθανότατα θα μετανοιώσετε για το χρόνο που σπαταλήσατε.. Κατά τη γνώμη μου don't even bother..
Αλλά έτσι θα μου πείτε, γιατί αυτό δεν το γράφεις στο πάνω μέρος??? Ε, έτσι!! (θα απαντούσα)

No comments:

Post a Comment